План заходів до святкування у Херсоні 27-ої річниці Незалежності України

6 лет назад 0

24 серпня о 09.00 на площі Свободи розпочнуться урочистості з нагоди відзначення 27-ої річниці Незалежності України з врученням нагород.

З 10.00 на площі Свободи проходитиме трансляція святкового параду в м. Києві з нагоди відзначення 27-ої річниці Незалежності України.

У той же час вулицями незалежного Херсону проводитиметься автоквест.

Об 11.30 духовенство проведе молебень та здійснять покладання квітів на Алеї героїв незалежної України, що по вул. Перекопська.

О 13.00 відбудеться акція «Народжені у вишиванці» для усіх новонароджених немовлят у пологовому будинку.

З 14.00 на площі Свободи працюватиме виставка-ярмарок майстрів декоративно-ужиткового мистецтва області.

Близько 14.45 на площі Свободи фінішуватиме IV Всеукраїнський велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!», в якому беруть участь зрячі та незрячі учасники з усієї України.

Вже о 15.00 стартуватиме Всеукраїнський етап змагань з кросфіту «Ігри Героїв» за участі бійців АТО, ветеранів Збройних сил України, а також цивільних з інвалідністю. Нагородження переможців відбудеться у цей же день о 18.00.

З 18.00 мешканці області й Херсону зможуть долучитися до Всесвітньої акції «Синхронна всесвітня молитва за Україну», в рамках якої українці по всьому світу одночасно заспівають молитву за Україну «Боже, Великий Єдиний» (текст транслюватиметься на великому екрані на площі Свободи).

Після цього там же, на площі, розпочнеться святковий тематичний концерт за участі зіркового колективу, українського кавер-гурту «B&B Project».

Окрім того, протягом дня 24 серпня також на головній площі області проходитиме виставка зразків військової техніки.