Президія Херсонської обласної ради погодила перелік питань чергової сесії

5 лет назад 0

Президія Херсонської обласної ради погодила перелік питань, які будуть винесені на чергове засідання сесії, що відбудеться 14 грудня.

Із 75-ти запропонованих питань більшістю голосів підтримано 73 питання. Знято з розгляду питання стосовно дитячого будинку інтернатного типу «Радість» Херсонської обласної ради та внесення змін до перспективного плану формування територій громад Херсонської області.

Як відзначив голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, завтра в обласній державній адміністрації за участі представників громад відбудеться засідання за круглим столом щодо прийняття компромісних рішень у процесі формування нових територій громад. У разі позитивного вирішення, питання щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад Херсонської області може бути внесено в порядок денний сесії з голосу.

Також члени Президії підтримали програму соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2019 рік, внісши доповнення, яке стосується фінансування 3-х ставок в санаторій-профілакторій Херсонської академії неперервної освіти.

Нагадаємо, пленарне засідання ХХІІ сесії Херсонської обласної ради VІІ скликання відбудеться 14 грудня. Початок о 10:00.