Проекти херсонських МАНівців отримали визнання на всеукраїнському рівні

5 лет назад 0

Вихованці комунального закладу «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради взяли участь у фінальному етапі ІХ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України», організованого Національним центром «Мала академія наук України» спільно з компанією Everest Innovation Integrator.

Разом із ними Херсонщину представляли студенти Херсонського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету. Загалом від нашої області було представлено 7 кращих молодіжних інноваційних проектів.

Програмою заходу була передбачена виставка демонстраційних моделей і макетів та стендовий (постерний) захист проектів учасниками.

Свої проекти учасники вставки-конкурсу від Херсонщини представили у номінаціях: «Технічна творчість та винахідництво», «Електроніка та приладобудування», «Машинобудування», «Екологія та ресурсозбереження», «Робототехніка та робототехнічні системи».

У номінації «Технічна творчість та винахідництво» перше місце посіли Крижановський Б. та Діденко В. (студенти Херсонського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету) з інноваційним проектом «Пристрій для подальшої обробки виробів 3D друку з АВS пластику».

Віце-чемпіоном у номінації «Робототехніка та робототехнічні системи» став Трубаєв Є. (учень 9 класу Херсонської багатопрофільної гімназії № 20 імені Б.Лавреньова Херсонської міської ради) з інноваційним проектом «Робот WaF (Ваф). Роботизована рука на 6-ти колісній платформі».

Почесне третє місце у номінації «Електроніка та приладобудування» посів Воліченко О. (студент Херсонського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету) з інноваційним проектом «Мікропроцесорне керування жалюзі».

Вітаємо МАНівців та їхніх наукових керівників з перемогою, бажаємо їм нових креативних ідей та успішного втілення всіх творчих задумів!