Рада Форуму «Синергія Херсон» проаналізувала передвиборчі програми кандидатів в мери Херсона

4 года назад 0

Нова політична культура. Рада Форуму «Синергія Херсон» повідомила, хто з кандидатів на посаду Херсонського міського голови взяв зобов’язання перед громадою за виконання передвиборчих обіцянок, а також за кардинальне покращення управління містом і протидії корупції.

Представники Форуму «Синергія Херсон» наголошують, така практика є звичною для багатьох європейських країн та має на меті призвести до ефективної роботи і дієвої відповідальності нового очільника міста.

Крім того, підписавши документ кандидат зобов’язується враховувати у своїй діяльності пропозиції громади. Таким чином, городяни зможуть ставати повноправною частиною управлінської команди міста та сприяти розвитку Херсона, – розповідає голова ГО «Берегиня» Ірина Зоря.

В свою чергу, голова ГО «Розвиток» Анна Парфьонова додає, що до моменту обрання нового мера Херсона – експерти організації ретельно проаналізують передвиборчу програму даного кандидата та наддадуть якісну аналітику з прогнозами і конкретними пропозиціями щодо її пунктів. Ця робота вже розпочалась