Речник ОВА розповів про деталі обстрілів Херсона 23 і 24 грудня: «Багато руйнувань»»/>

4 месяца назад 0

Увечері 23 грудня російські війська двома ракетами вдарили по Херсону. Унаслідок цього під руйнуваннями загинув чоловік, отримали поранення вісім людей, серед них і 15-річний хлопець. Дві ракети пошкодили лікарню, газогін, водогін, тепломережу, житлові будинки.

Про це повідомив в телемарафоні “Єдині новини” начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

За його словами, окупаційні війська вдарили по місту ще й вранці 24 грудня близько 4-ої ранку. 

“Унаслідок артилерійського обстрілу відбулися руйнування плит перекриття одного будинку. Там загинула літнє подружжя. У будинку перебував і їхній син, він не отримав сильних поранень”, – сказав Олександр Толоконніков.

Речник ОВА повідомив, що загалом через останні обстріли в Херсоні виникло багато руйнувань. 

Раніше голова ОВА Олександр Прокудін написав, що через влучання артилерійського снаряда по житловому будинку загинув 87-річний чоловік та його 81-річна дружина. Також у Центральному районі міста під час розбору завалів рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.

За 23 грудня російські війська 28 разів обстріляли Херсонську громаду, випустивши 105 снарядів і дві ракети. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Комишанах та Зимівнику. По Херсону випустили 71 снаряд.