Рятувальники профілактують виникнення пожеж в екосистемах

7 лет назад 0

Після затяжної прохолоди на Херсонщину прийшли погожі та сонячні дні, які своїм теплом манять багатьох людей провести дозвілля на природі. Тож і рятувальникам на цей час доводиться посилювати профілактичну роботу серед громадян щодо дотримання правил пожежної безпеки на відкритих територіях. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

30 квітня фахівці олешківського районного сектору разом з представником Олешківської районної адміністрації провели масово-роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих у лісових масивах. Під час заходу обхвачено певні території Олешківського та Великокопанівського лісомисливських господарств, а також землі Олешківського степового філіалу. В ході бесід відпочиваючим були вручені пам’ятки з правилами пожежної безпеки під час відпочинку в лісі.

Громадяни такі застереження від рятувальників сприймали з вдячністю, і запевняли, що проводитимуть дозвілля з шаною до оточуючого середовища.

Цього ж дня рейдували і рятувальники Корабельного району м. Херсон. Вони відвідали зелену зону біля водойми, де люблять відпочивати багато городян, нагадуючи, до якої біди може призвести людська недбалість у поводженні з вогнем.