Росіяни випустили 358 снарядів по Херсонщині. Поранені шестеро людей

9 месяцев назад 0

За минулу добу, 15 серпня, росіяни  61 раз обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 358 снарядів із мінометів, артилерії, танків,  "Градів", атакували авіацією та БПЛА. Через російську агресію шестеро людей дістали поранення.

Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 18 разів, використавши 62 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Молодіжному, Зеленівці та Наддніпрянському. По Херсону випустили 13 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; приміщення "Пункту незламності" в Бериславському районі.

За даними Генштабу, окупанти завдали авіаційних ударів у районах Миколаївки та Садового Херсонської області. Артилерійських обстрілів зазнали Понятівка, Херсон і Новодмитрівка.

Нагадаємо, 15 серпня, окупанти обстріляли Новодмитрівку Херсонської області. Зафіксували 12 “прильотів”. Поранення отримав 71-річний чоловік, який перебував на подвірʼї будинку. Його ушпиталили в стані середньої тяжкості. 

За добу 14 серпня окупанти 71 раз обстріляли Херсонщину з мінометів, артилерії, танків, "Градів" та атакували авіацією, БПЛА. Вони випустили 290 снарядів. Через російську агресію поранені дев'ятеро людей.