Росіяни випустили 377 снарядів по Херсонщині. Поранена одна людина

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 25 серпня, росіяни 74 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 377 снарядів із мінометів, артилерії, танків,  "Градів", БПЛА та авіації. Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Про це повідомляє начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА,  росіяни 18 разів обстріляли Херсонську громаду, використавши 84 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому та Зеленівці. По Херсону випустили 36 снарядів.

За даними Генштабу, від артилерійських обстрілів армії РФ постраждали Хрещенівка, Ольгівка, Микільське, Херсон, Дніпровське, Кізомис.

Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; об'єкт критичної інфраструктури та будівлю навчального закладу, територію птахофабрики у Херсонському районі; будівлю магазину та територію фермерського господарства у Бериславському районі; підприємство та будівлю спортзалу в Херсоні.

На День незалежності росіяни 81 раз обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 501 снаряд із різних видів зброї. Через російську агресію одна людина загинула, ще три поранені, з них одна дитина.