Росіяни випустили 501 снаряд по Херсонщині. Одна людина загинула, три — поранені

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 24 серпня, росіяни 81 раз обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 501 снаряд із мінометів, артилерії, танків,  "Градів", БПЛА та авіації. Через російську агресію одна людина загинула, ще три поранені, з них одна дитина.

Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 21 раз, використавши 111 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці, Комишанах, Наддніпрянському та Зимівнику. Уночі окупанти мінометами обстріляли Корабельний район Херсона. По Херсону випустили 16 снарядів.

За даними Генштабу, армія РФ завдала авіаційних ударів у районах Тягинки та Наддніпрянського Херсонської області. Від артилерійських обстрілів постраждали понад 20 населених пунктів, серед них Львове, Херсон, Комишани, Білозерка, Кізомис, Посад-Покровське.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; будівлю комбінату в Херсоні; адмінбудівлю та об'єкт критичної інфраструктури, будівлі медичної установи та магазину в Херсонському районі; територію елеватора та складські приміщення, будівлі навчальних закладів у Бериславському районі.

Учора, 24 серпня, під російський обстріл потрапив водій трактора, який працював у полі поблизу Широкої Балки. Він загинув на місці.

Близько 11:00  через обстріл Херсона постраждала 7-річна дівчинка. Близько 10:00 через обстріл Миколаївки постраждав 67-річний чоловік. Імовірно, РФ атакувала село з танка. 

За добу 23 серпня росіяни 99 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 497 снарядів із різних видів зброї. Тоді сім людей дістали поранення.