Ситуація у Нововоронцовській громаді

2 года назад 0

Обстріли одного мікрорайону не зупинялися майже весь день. 

Про це повідомили на сторінці Фейсбук «Новини Нововоронцовщини».

Ситуація на 36 день війни у громаді доволі небезпечна. «Майже цілий день знову орки накривають нас обстрілами. Найбільше страждає один мікрорайон селища. Є пошкоджені будинки та присадибні господарські об'єкти, пошкоджена інфраструктура. Відновлення електроенергії деяким вулицям не здійснюється через обстріли», — йдеться у повідомлені.

Сьогодні, зусиллями волонтерів, за сформованими списками, видавали безкоштовно харчові продукти та хліб. Отримали таку допомогу 40 осіб. Цей список продовжують доповнювати іншими мешканцями Нововороцовської громади.

«Гуманітарні коридори на блок-постах орки блокують. Рух в сторону окупації небезпечний. Вчора, під час транспортування соціального хліба для жителів окупаційного регіону був затриманий та вивезений в невідомому напрямку староста села Осокорівка» — повідомили на сторінці групи. До речі, у цьому ж селі відсутня електроенергія, бо неможливо через постійні обстріли локалізувати та вирішити цю проблему. 

В одному з сіл відновлено роботу млина, що дозволяє розвозити борошно населеними пунктами громади. Хоча, є проблеми з сіллю та дріжджами, а вони потрібні для випікання хліба.