Стали відомі імена переможців Museum Selfie Day

5 лет назад 0

З 16 по 20 січня в Херсонському обласному художньому музеї ім.Олексія Шовкуненка проводилась акція «День музейних селфі», в якій могли взяти участь усі бажаючі.

Міжнародна спільнота музейників запрошувала зробити фото з улюбленим експонатом 16 січня, але беручи до уваги, що це – середа, а музей працює до 17:00, керівництво закладу вирішило продовжити акцію до кінця тижня.

В цьому році для наших відвідувачів діяли спеціальні фотозони, а кожен учасник отримав флаєр з хештегами та кращими «музейними селфі» попереднього року. Результатом акції стало більше сотні світлин! Цікаво, що творчість відвідувачів проявлялась не тільки у виборі експонатів та ракурсі зйомки, але й у підписах до світлин в соціальних мережах.

Співробітники музею слідкували за перебігом акції завдяки хештегам #MuseumSelfie #MuseumSelfieDay2019 #art_museum_ks, і, нарешті, вчора назвали імена переможців – найактивніших учасників «Museum Selfie Day 2019». Ними стали:
Jane Belonogova
Юлія Мазунова
Анна Грохольська
Oksana Sakhno
Katerina Shabanova
Олександра Сергіївна
Маргарита Лазник
Сашко Карпенко
@marryy_n
@kristina_khabrat

Вітаємо! Ви отримаєте подарунок – іменний квиток (на двох) на екскурсію «Подорож у колиску часу», яка проходить в музеї в літній період. Тож, слідкуйте за анонсами та чекаємо на вас у музеї! Забрати квиток можна в будь-який час, відкритий для відвідування, у касі музею.

Дякуємо усім за участь в акції – через рік повторимо!