Юлія Тимошенко закликає усіх до удосконалення Нового економічного курсу

6 лет назад 0

21 вересня у Києві лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко презентувала проект «Нового економічного курсу України». Під час презентації були висвітлені основні складові економічного курсу: перехід від кланово-олігархічного економічного устрою до соціально ринкової економіки; трансформація відсталої сировинної економіки в економіку інноваційного розвитку; ставка на креативність, інтелект, і підприємницьку ініціативність українців; прискорене економічне зростання з річними темпами не менше 7%.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко виклала повний текст презентованої напередодні програми Нового економічного курсу і запросила до змістовної дискусії усіх, кому небайдуже майбутнє України.

Новий економічний курс його ідейна натхненниця назвала «фундаментальним аналізом того, що відбувається в Україні» і ще раз закликала інтелектуалів – науковців, громадських активістів, підприємців – разом із нею подумати, як проект можна вдосконалити, і як прискорити процес побудови сильної, економічно незалежної держави.