В Херсоні оберуть кандидата в Президенти

6 лет назад 0

В Херсоні відбудуться президентські праймеріз УКРОПу

27 жовтня о 14.00 у Херсонському Обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша відбудеться зустріч з учасниками перших президентських праймеріз УКРОПу Олександром Шевченком, Іриною Головатенко та Оксаною Тунік-Фриз.

УКРОП першим серед політичних сил України проводить публічні президентські праймеріз. Це процедура внутрішньопартійних виборів, завдяки якій зростає внутрішня конкуренція, тож на президентські вибори йдуть не ставленики верхівки політсили, а кандидати, яких дійсно підтримує народ. Використовуючи досвід розвинених демократичних країн, «Українське об’єднання патріотів» готове обрати справжнього лідера, єдиного й достойного кандидата від партії.

З вересня по листопад включно, трійка учасників президентських праймеріз проводитиме публічні дебати та зустрічі в 23 обласних центрах по всій Україні. Проголосувати за претендентів та їхні програми матимуть змогу члени УКРОПу з відповідних областей. Для того, аби поспілкуватися з учасниками праймеріз особисто, організатори радять приходити на місце проведення заходу за годину до його офіційного початку.