Вдруге у Херсоні проведуть сімейний фестиваль

6 лет назад 0

Жителів Херсона і області запрошують на другий сімейний фестиваль «МАТУСЯ#РОДИНА#ХЕРСОН#УКРАЇНА» 12-13 травня, організатором і автором якого є голова громадської організації «Громада UA» Наталія Шатілова.

Обіцяють, що цього року захід буде ще більш маштабним та вийде на новий якісний рівень. У рамках фестивалю проводяться акції та майстер-класи для різних соціальних категорій.

"Жодний соціальний Фестиваль не проходив без фотовиставки, героями яких є херсонці, родини, подружжя, що втілюють справжні цінності нашого суспільства. Створювали ці чуттєві та яскраві фото наші партнери В'ячеслав Гусаков та Ірина Паршина. Ми підтримуємо створення нових гарних традицій і починаємо новий важливий та дуже красивий фотопроект, який буде присвячений ЖІНЦІ! Зазвичай, ми бачимо і знаємо людину з якогось одного боку — гарні батьки, професіонали, господарі, митці, тощо… А скільки талантів та здібностей, інтересів та захоплень криється у кожному! Тому наш проект називається "ЖІНКА… БАГАТОГРАННІСТЬ…" і ми шукаємо героїнь для фотосессій ! Впевнені, що поряд мешкають херсонки, які поєднують у собі різні ролі та захоплення! Чекаємо саме таких — звичайних та унікальних, успішних та захоплених, люблячих та коханих! А ви знаєте саме ту ЖІНКУ, яка стане обличчям нашого міста, прикладом самореалізації та гармонії? Тоді ми ждемо інформацію про наших майбутніх героїнь! Чекаємо дзвінків та листів з контактами та розповідями за телефонами: Шатілова Наталя 0505258056 та Синюк Ірина 0994248111 . Відкриємо таємницю: в нас вже є п'ять героїнь, а взагалі на Фестивалі ми презентуємо тридцять фотопортретів! Не зволікайте! Ми щіро віримо, що Жінки Херсонщини унікальні, прекрасні та талановиті!", — запрошує до участі Наталія Шатілова.

Нагадаємо, День матері — міжнародне та локальне свято. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. Міжнародний день сім'ї — міжнародний день, що відзначається в системі Організації Об'єднаних Націй. Цей день щорічно святкується 15 травня.