Відео дня. Херсонські «рогаті» перетворилися на «плазунів»

5 лет назад 0

Сьогодні Херсон переживає черговий транспортний колапс. Місцеві автобусні перевізники влаштували своєрідну акцію протесту: "маршрутники" самовільно підвищили вартість проїзду до 8 гривень, ігноруючи ухвалу суду щодо повернення до тарифу в 4 гривні, а також випустили на лінії обмежену кількість транспортних засобів. На зупинках можна спостерігати справжні сцени із фільмів жахів. Люди, яким терміново потрібно дістатися до роботи та навчання, переживають неабиякий стрес.



Рятівниками Херсона сьогодні стали тролейбуси. Щоправда, їх не вистачає для задоволення потреб усіх пасажирів. Як наслідок — люди у прямому сенсі змагаються за право отримати хоча б один з декілька десятків квадратних сантиметрів площі тролейбусу. Таку картину можна було спостерігати на кінцевій зупинці на проспекті Святих Кирила та Мефодія: через перевантаження "рогаті", як їх називають у народі, перетворилися на "плазунів". Сповідаємося, тролейбус доїхав до пункту призначення.

Це, звичайно, іронія. Навіть незважаючи на критичне ставлення багатьох жителів міста до тролейбусів та "Херсонелектротрансу", сьогодні саме "рогаті" виконували важливу місію з перевезення пасажирів. І хоча б на дещицю, але врятували ситуацію, за що потрібно дякувати керівництву "тролейбусного депо". Чого не можна сказати на адресу вищого керівництва міста та перевізників, які паралізували Херсон…