Військовому рф алєксандру рубанову повідомили про підозру у ґвалтуванні жительки Бериславщини

1 год назад 0

Слідство встановило, що він самовільно оселився в будинку своєї жертви і погрожував розправою над дитиною жінки. Про це йдеться у тексті підозри, опублікованій на сайті Офісу генпрокурора.

На початку квітня 2022 року алєксандр рубанов, погрожуючи зброєю, зайшов до приватного будинку в Бериславській громаді, де проживала його жертва з малолітнім сином.

«рубанов почав погрожувати жінці, що всі російські військові, які є на території села, будуть її ґвалтувати, якщо вона не погодиться вступити з ним у статевий зв’язок. Увечері наступного дня він, погрожуючи ножем, без дозволу зайшов до будинку жінки та вчинив дії сексуального характеру», – зазначається в тексті підозри.

З середини квітня рубанов став проживати в будинку жертви без її згоди і ґвалтував її. Це тривало до кінця серпня 2022 року, поки російський військовий не виїхав за межі Бериславської громади.

За жорстоке поводження з цивільним населенням, порушення законів та звичаїв війни загарбнику загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.