Владислав Мангер підписав два меморандуми про співпрацю та партнерство

6 лет назад 0

У рамках ХІ Херсонського міжнародного економічного форуму «Таврійські горизонти», який зараз проходить в Києві голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер взяв участь у підписанні двох меморандумів.

Перший дипломатичний документ стосується сприяння та кооперації пілотних проектів у формах державно-приватного партнерства в Херсонській області. Співпрацю у цьому напрямку засвідчили своїми підписами: заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв та голова Херсонської обласної Владислав Мангер.

Другий меморандум про співпрацю та партнерство у плані проведення фестивалю «Чорноморські ігри» був підписаний між керівниками Херсонської області та Почесним Президентом благодійної організації «Всеукраїнський благодійний таврійський фонд» Миколою Баграєвим.

«Стало доброю традицією на такому серйозному міжнародному економічному Форумі підписувати меморандум щодо проведення найбільшого та наймасштабнішого фестивалю в Україні. Дуже приємно, що фестиваль є візитівкою Херсонщини. І я вдячний справжнім патріотам – керівникам області – Андрію Гордєєву та Владиславу Мангеру – за відновлення «Чорноморських ігор». Вам людське спасибі та окремі слова подяки усьому депутатському корпусу Херсонської обласної ради. І зараз вже впевнено можу заявити про те, що у 2019 році ХVІІ Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри» пройде знову в Скадовську» , – зазначив Микола Баграєв

Загалом під час Форуму підписано 10 меморандумів щодо реалізації проектів в галузі відновлювальної енергетики, промисловості й туризму на суму близько 600 млн євро.