Владислав Мангер привітав гідрометеорологічний технікум з ювілеєм

5 лет назад 0

Своє 75-річчя святкує сьогодні Херсонський гідрометеорологічний технікум. З цього приводу у КЗ «Палац молоді i студентів» пройшли урочистості, долучився до яких і голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Очільник депкорпусу привітав учнів і педагогічний колектив із знаковою подією, відзначив, наскільки важливо саме сьогодні бути професіоналом своєї справи.

«Наші країна потребує фахових знавців у кожній сфері, до того ж, це дуже приємно бути, як говорять, спеціалістом «із попитом». Я бажаю кожному з вас пам’ятати про свою альма-матер, адже це – заклад із багаторічною прекрасною історією, що подарував цілому світу сотні незамінних гідрометеорологів» , — зазначив Владислав Мангер.

За роки існування технікум випустив близько 6500 тисяч фахівців, які працюють у різних куточках нашої країни, а також за її межами: на Крайній Півночі і Далекому Сході, в Льодовитому океані та в Антарктиді на станції «Академік Вернадський».

Колектив технікуму неодноразово відзначено подяками й грамотами за активну громадську позицію, розвиток екосвідомості підростаючого покоління, популяризацію наукових знань, активну участь в заходах Малої Академії Наук України, патріотичне виховання молоді тощо.

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі освіти, навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення 75-річчя від дня заснування закладу, Почесними грамотами Херсонської обласної ради Владислав Мангер нагородив:

Бут Ірину Валеріївну – викладача спеціальних дисциплін циклової комісії гідрометеорологічних дисциплін Херсонського гідрометеорологічного технікуму;

Букарєву Світлану Анатоліївну — викладача спеціальних дисциплін циклової комісії екології Херсонського гідрометеорологічного технікуму;

Решетнікова Михайла Івановича – викладача захисту Вітчизни циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Херсонського гідрометеорологічного технікуму;

Ніколайчук Людмилу Леонідівну – викладача спеціальних дисциплін циклової комісії екології Херсонського гідрометеорологічного технікуму.