Володимир Бериславський: «Районна рада профінансувала встановлення нових вікон у Чаплинському професійному аграрному ліцеї»

4 года назад 0

За останні кілька років в Україні зросла конкурентність між вищими професійними училищами. Аби діти мали бажання вступити до вашого закладу, необхідно їм створити сильну матеріально-технічну базу та гідні умови для навчання.

Такої думки дотримуються у Чаплинській районній раді, тож всіляко намагаються підтримувати Чаплинський професійний аграрний ліцей. За словами голови райради Володимира Бериславського, тісно співпрацюють з керівництвом навчального закладу. Тому не могли проігнорувати прохання щодо заміни вікон у актовому та спортивному залах.

«Ми планували провести роботи по заміні вікон ще минулого року. Тоді хотіли розділити на два етапи: 2019 – спортивна зала, 2020 – актова. У зв’язку з придбанням лапароскопічної стійки для Чаплинської районної лікарні роботи у ліцею відтермінували»,- розповідає Володимир Бериславський.

Роботи мали відбутися влітку цього року, аби діти вже прийшли в оновлені приміщення. Та через те, що сесія Херсонської обласної ради відбулася лише 14 серпня, на якій затвердили передачу коштів, заміна вікон здійснюватиметься приблизно до 1 жовтня.

«Чаплинський професійний аграрний ліцей фінансується з обласного бюджету, тому без дозволу Херсонської обласної ради ми не мали змоги передати кошти. Незабаром керівництво ліцею має оголосити тендер, обрати підрядника і виконати роботи»,- додає Володимир Бериславський.

Заміна вікон у навчальному закладі обійдеться у 136 тисяч гривень. Данні кошти Чаплинська районна рада отримала за продаж гаражів колишнього райкому партії.  

Записала Поліна Дайнега