У Бериславі ювенальні поліцейські перевірили умови проживання дітей у родинах, які перебувають у складних життєвих обставинах

4 года назад 0

Працівники відділу ювенальної превенції Бериславського відділу поліції спільно зі службою у справах дітей перевірили умови проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. Загалом перевірка відбулась у чотирьох родинах. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські поспілкувались з дітьми та переконались, що вони нагодовані, мають власний одяг та спальне місце. Також інспектори оглянули санітарно-гігієнічні умови, наявність вдома продуктів харчування та перевірили дистанційне навчання школярів під час карантину.

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослава Шанько, — «Подібні рейди проводяться на постійній основі у Херсонській області. Поліцейські проводять профілактичну роботу з дорослими щодо належного виконання батьками своїх обов'язків. Відсьогодні інспектори інформують батьків та дітей про карантинні заходи та наголошують на необхідності їх дотримання».