У Голопристанській громаді не можуть дорахуватись близько шести жителів

2 года назад 0

У місті Гола Пристань окупанти продовжують безкарно викрадати місцевих жителів. Наразі кількість зниклих сягнула шести осіб. Про це повідомив у відеозверненні на сторінці у Фейсбук міський голова Олександр Бабич:

“Кожного дня у нас зникають люди. На сьогодні ми не можемо дорахуватися близько 5-6 жителів нашої громади. Це у першу чергу жителі сіл Нова Збур'ївка та Стара Збур'ївка. Ми робимо все, щоб вивести цю інформацію у публічну площину. В Єдиний реєстр досудових розслідувань вся ця інформація внесена. Я хочу наголосити: те, що відбувається сьогодні з викраденням людей є злочином, за яким доведеться відповідати відповідно Женевській Конвенції. Всі ці факти фіксуються”.

Але викраденнями перелік надзвичайних ситуацій не обмежується. Вчора, 24 березня, на території громади сталася ДТП, говорить міський голова:

“Була збита молода дівчина. Автомобіль Лада Калина. Держномер ВТ6121СО. Може хто знає водія, який втік з місця пригоди та покинув на вулиці дівчину зі струсом мозку та забоями, давайте його знайдемо. Цей злочин не має залишитись без покарання”.

Ще одна проблема у громаді — стихійна торгівля. Цілий несанкціонований ринок виріс останнім часом просто біля супермаркету АТБ.

“Мене і багатьох жителів найбільше бентежить те, що торгують м’ясом. А для цього повинні діяти санітарні норми. Війна не дає права продавати м’ясо в таких антисанітарних умовах. Будь-ласка, ідіть до спеціалізованих приміщень на територію ринку, там працює лабораторія. Такий важливий продукт можна продавати виключно у санітарних умовах”, — наголосив Олександр Бабич.