У Херсоні підписан меморандум щодо реалізації проекту з розбудови узбережжя Чорного моря

6 лет назад 0

21 лютого під час засідання колегій Херсонської ОДА було підписано меморандум про співпрацю та партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою та громадською організацією «Приморське 2018» щодо реалізації проекту з розбудови узбережжя Чорного моря в Голопристанському районі. Документ передбачає створення сучасної розвиненої курортно-рекреаційної зони на узбережжі Чорного моря в Голопристанському районі шляхом розбудови відповідної інфраструктури, захист територій від надзвичайних ситуацій, а також популяризацію Херсонщини як туристичного краю.

«Ми робимо цей процес прозорим, щоб не було ніяких спекуляцій щодо відбирання територій у власників земельних ділянок, які розташовані в межах зони рекреації між Залізним Портом, Більшовиком та Лазурним», – наголосив очільник області Андрій Гордєєв.

Крім того, він зазначив: «Ми даємо бізнесу сигнал про співпрацю у цьому напрямку та запевняємо у підтримці з боку держави. У наших планах створити на цих територіях об’єкти рекреації з сучасними пляжами».

Херсонська ОДА