У Херсоні поліцейські презентували дітям свою професію

6 лет назад 0

В рамках національного проекту для дітей «Місто професій» працівники обласного главку поліції надали можливість маленьким херсонцям спробувати себе в ролі справжніх поліцейських. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

У Потьомкінському сквері біля обласного драмтеатру ім. Миколи Куліша відбувся профорієнтаційний дитячий захід «Місто професій». До заходу долучилася й поліція Херсонщини.

Спеціалісти-вибухотехніки розповіли дітям про вибухові предмети та як діяти в разі виявлення небезпечної знахідки. Експерти-криміналісти обласного главку поліціїознайомили дітлахів, як вилучаються сліди на місці скоєння злочину. Після чого кожен бажаючий міг спробувати себе в ролі експерта.

Також поліцейські продемонстрували дітям виставку сучасного озброєння та екіпіровку різних підрозділів поліції. Діти були в захваті від можливості приміряти бронежилети, шоломи, посидіти в поліцейському автомобілі та на мотоциклі.

Дізнались маленькі херсонці сьогодні й про роботу кінолога. Службові собаки демонстрували глядачам свої здібності та дозволили сфотографуватись на згадку.

Наприкінці заходу представники управління кадрового забезпечення обласної поліції розповіли малечі про важливість професії поліцейського та запросили в майбутньому вступати до лав Національної поліції України.