У Херсоні тривають профілактичні заходи з протидії вуличній проституції

4 года назад 0

Херсоні за ініціативи начальника відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП Олега Шанька проводиться профілактичні заходи з протидії вуличній проституції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські щодня проводять нічні рейди обласним центром, перевіряють території авто та залізничного вокзалів, Миколаївського та Бериславського шосе, біля готелів, нічних клубів щодо виявлення там жінок «легкої» поведінки, які надають сексуальні послуги за грошову винагороду.

Серед виявлених повій є ті, хто раніше вже притягався до адміністративної відповідальності за проституцію, а також жінки, які вийшли на «роботу» вперше. Вік повій від 20 до 54-х років, деякі з них мають лише 6 класів шкільної освіти. У всіх одне пояснення причин заняття проституцією – скрутне матеріальне становище, наявність маленьких дітей та хворі батьки. Ніхто з «нічних метеликів» ніде не працює.

Відносно жінок працівники поліції склали адміністративні протоколи за ст.181-1 «Заняття проституцією» Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає накладення штрафу. Такі профілактичні заходи триватимуть до кінця місяця.