У Херсонській області фіскали склали 6 протоколів на бізнесменів-нелегалів

5 лет назад 0

Спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують проводити контрольно-перевірочні заходи, спрямовані на детінізацію бізнесу та припинення незаконної діяльності з перевезення пасажирів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

За підсумками останнього рейду поблизу контрольного пункту в’їзду — виїзду «Каланчак» фіскали спільно з представниками Служби безпеки України в Херсонській області та Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки встановили 6 громадян, які надавали послуги перевезення пасажирів із тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим.

Стосовно кожного водія–порушника контролери склали протокол про адміністративну відповідальність до ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності). Після узагальнення матеріали перевірок будуть скеровані до суду. Розмір фінансової відповідальності за встановлені порушення може складати від 17 000 до 34 000 гривень.

Перевірки тривають.