У Скадовській громаді людей просять дотримуватись комендантської години

2 года назад 0

Скадовський міський голова Олександр Яковлєв попросив людей не виїжджати за межі населених пунктів у темну пору доби та дотримуватись комендантської години.

Про повідомляє Суспільне з посиланням на сторінку Олександра Яковлєва у Facebook.

"Нагадуємо про неухильне дотримання комендантської години. Щодня з 22 до 6 години ранку заборонено перебування на вулиці. Також просимо утриматися від поїздок за межі населених пунктів в темну пору доби. При поїздках за межі міста необхідно з собою мати паспорт. Навкруги міста стоять блок-пости, які перевіряють документи. Продовжують роботу громадські патрулі. Завдяки їх роботі вдається забезпечити громадський порядок в громаді", — написав Яковлєв.

За його словами, комунальні служби забезпечують надання мінімально необхідних послуг. Є вода, газ, електрика, зв’язок. В кожному старостинському окрузі працює староста. Час роботи щодня з 9 до 12.

Також Олександр Яковлєв написав, що скадовський хлібокомбінат забезпечує хлібом Скадовськ та сусідні громади. Пенсійний фонд працює щодня в режимі консультацій з 10 до 14. Відновила свою роботу бібліотека для дітей. Там окрім звичної послуги взяти книжку, можна отримати консультацію та практичну допомогу по користуванню електронними сервісами для сплати комунальних платежів, скористатися послугою інтернету, роздрукувати або сканувати документ. Також працює бібліотека східного мікрорайону.

21 березня працювали відділення Аваль банку та Приватбанку. Відділ соціального захисту вул. Маріїнська, 78 працює щодня з 9 до 14, говорить Яковлєв.

А от Центр зайнятості не працює, пише Яковлєв. Через сайт ЦЗ можна замовити онлайн послуги та консультацію. Щодня працює відділення Укрпошти у Скадовську.

"Перевізник Браво-Люкс планує відновлення автобусних перевезень по маршруту Скадовськ — Херсон. Розклад буде оприлюднено згодом. Міський транспорт не працює. Поки що не вирішується питання з доставкою ліків", — написав Скадовський міський голова.