Уночі російська армія знову атакувала центральну частину Херсона

9 месяцев назад 0

Сьогодні вночі, близько 03:20, окупанти вдарили по житловому кварталу Херсона.

Про це повідомляє очільник ХОДА Прокудін.

“Ворог вкотре прицільно бив по домівках містян. У місцях влучань виникли пожежі, які ліквідували рятувальники”, — інформує начальник.

Як зазначається, поранення отримали двоє людей. У середньому стані тяжкості ушпиталили 56-річну жінку, 59-річному чоловіку лікарі надали допомогу на місці.

Херсонська прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. За даними слідства, попередньо, окупанти атакували місто ствольною артилерією та мінометами.

Зранку окупанти вдарили по приміщенню банку, а також по оселі 78-річної херсонки. Будівля зазнала пошкоджень, жінка не постраждала.

За минулу добу, 1 серпня, російські війська 74 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 441 снаряд. Через російську агресію одна людина загинула, ще восьмеро дістали поранення.

Учора російські війська влучили в херсонську лікарню: медсестру поранено, лікар загинув. У медзакладі пошкоджено два поверхи – хірургічне та отоларингологічне відділення, зруйновано операційну. Стало відомо про ще чотирьох постраждалих медпрацівників унаслідок сьогоднішнього обстрілу лікарні в Херсоні. У них діагностували контузію та гостру реакцію на стрес.