З Бериславського району бійцям відправили 50 ящиків гуманітарної допомоги

6 лет назад 0

У Бериславському районі соціальні працівники спільно з школярами та військовими організували збір гуманітарної допомоги для військовослужбовців, які проходять службу на Сході нашої країни у зоні проведення антитерористичної операції. До акції «Допоможи бійцю АТО» з нагоди відзначення Дня Небесної Сотні долучилися колективи шкіл Берислава №3, №5, Милівської, Степнянської, Максимо-Горьківської, Одрадокам’янської, Раківської, Новорайської, Веселівської, Шляхівської, Львівської, Ольгівської, Козацької, Новокаїрської, Червономаяцької, Качкарівської, Зміївських.

А також працівники територіального центру соціального обслуговування. Посильну допомогу надали і пенсіонери с. Новоберислав Любов Василівна Рожко та м. Берислава Тамара Річардівна Мірошніченко, які протягом усього зимового періоду плели шкарпетки українським бійцям.

Член Центру допомоги АТО Вадим Чепурний та Олександр Хрипченко повезли на передову овочі, фрукти та понад 50 ящиків з крупами, макаронними виробами, солодощами, консервацією, засобами гігієни, шкарпетками і іншими предметами першої необхідності. 

Помандрували до захисників України і дитячі малюнки та власноруч виготовлені обереги.

Джерело: Херсонщина за день