За добу російська армія обстріляла Херсонщину 125 разів»/>

4 месяца назад 0

За 4 січня російська армія 125 разів обстріляла правобережжя Херсонщини. Вона атакувала 639 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА, авіації, “Шахедів”. Через російську агресію одна людина загинула, ще сім – дістали поранення.

Про це повідомив голова ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, за минулу добу російські війська 20 разів обстріляли Херсонську громаду, випустивши 98 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Антонівці, Придніпровському та Наддніпрянському. По Херсону випустили 31 снаряд. 

За минулу добу противник здійснив 125 обстрілів, випустивши 639 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", танків, авіації та БПЛА, з них – 4 "Shahed".

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; об'єкти критичної інфраструктури в Херсоні та Херсонському районі; склад гуманітарної допомоги в Бериславському районі.

4 січня місцева влада повідомляла про трьох поранених і одного загиблого на Херсонщині. Зокрема, 4 січня поранення дістали три жінки: у Херсоні, прибережній Новотягинці, Нововоронцовці. Через російську артилерію в Станіславській громаді загинув 62-річний чоловік.