ЦВК зареєструвала кандидатами в нардепи представників партій “Свобода”, “Нам тут жити” та “Команди Семчишина”

3 года назад 0

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами в нардепи по 184 округу ще трьох кандидатів. Ними стали висуванці політичних партій “Свобода”, “Нам тут жити” та “Команда Семчишина”. 

Від Всеукраїнського об’єднання “Свобода” балотуватиметься до Верховної Ради екс-депутат Дніпровської райради Херсона та волонтер Олег Баркаренко, який цього року став фігурантом скандалу зі шкільним харчуванням. Його компанія ТОВ “Дом Юг Сервіс” стала монополістом на ринку постачання продуктів до шкіл та дитячих садків, не маючи відповідних дозвільних документів. А посприяла цьому так звана “тендерна мафія” у Херсонській міськраді. 

Від партії очільника Херсона Ігоря Колихаєва “Нам тут жити” на вибори йде заступник голови обласної ради Геннадій Лагута, який задовго до початку передвиборчої кампанії розпочав агітацію на Херсонщині. 

“Команда Семчишина” – партія міського голови Хмельницького Олександра Семчишина висунула кандидатом Сергія Матвійчука. Останній є директором тамтешнього комунального підприємства “Хмельницькінфоцентр”.