Гауляйтер Каховки допоміг російському виконавцю завершити кар’єру

8 месяцев назад 0

Співак з росії дмітрій нєстєров на окупованій частині Херсонщини вже бував. Тоді, і про це писав ІМелЮау иа, він зібрав не дуже повні зали у Генічеську і Новотроїцькому. Цього разу співак-пропагандист приїхав на «вибори». Крім вищезгаданих населених пунктів, виступив ще й у Каховці — і там його кар’єрі… прийшов гаплик.

Але про все по порядку. 44-річний дмітрій Нестеров у себе на росії виконавець відомий. Свого часу він виграв конкурс Алли Пугачової, його пісні крутили на найвідоміших радіостанціях. Згодом він сам став ведучим, але на телебаченні. Брав участь у проекті «Голос». Головний хіт Нестерова «Мне снова 18», який він виконав з ансамблем «Бурановские бабушки» має на YouTube 2,8 мільйонів переглядів. Але з початком військових дій росії на Донбасі, а згодом і у Сирії, повністю перейшов від творчості до пропаганди. Виступав з концертами на окупованій території України, має медаль «Участнику военной операции в Сирии» від міністра оборони росії шойгу. Пару днів тому Нестеров виступив у Каховці. Співав пісні з радянських кінофільмів купці людей, яких зібрали у БК «Меліоратор». І що, називається, ніщо не віщувало біди.

Як пише відділ комунікації окупаційної адміністрації Каховського району: «Програма була дійсно приголомшливою, тому що всі ці пісні знають практично усі». Але потім філіпчук зробив Нестерову пропозицію, від якої той не зміг відмовитись. Як пише той самий відділ: «Обговорили питання запуску проекту по відкриттю у Каховському муніципальному окрузі школи мистецтв» і — о, щастя! — дмітрій Нестеров «погодився її очолити. Так що скоро сфера культури у нашому окрузі вийде зовсім на інший рівень». Оскільки камера сфотографувала співака-пропагандиста здалеку, сліз на його обличчі не видно. Сліз радості, звичайно. Он яку «посаду» відхватив!

Богдан СТРАЖАК,