Геннадій Лагута: Тарифи на всі комунальні послуги мають бути обґрунтованими для кожного регіону

3 года назад 0

Кандидат у народні депутати Геннадій Лагута знайомить віборців округу № 184 зі своєю програмою — 7 законопроектів, які планує першочергово реалізовувати для поліпшення якості життя на місцях. Кожен законопроект дотичний до їхнього села, а проблеми знайомі.
— Люди запевнили, наразі чи не найбільше їх турбує питання, як вижити в опалювальний сезон, адже тариф на блакитне паливо – захмарний. А якщо враховувати газ у балонах, то його придбання обходиться жителям Херсонщини найдорожче з усієї України.
Під час діалогу не оминули місцеві жителі і тему недосконалої децентралізації. За їх словами, не всі підприємства дотримуються схеми реформи, і працюючи на їх землі, сплачують податки в іншу область. Вони обурюються, адже через це місцевий бюджет не отримує ніяких грошей, через що призупиняється розвиток громади.
Особисто я та політсила Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» переконані, що тарифи на всі комунальні послуги мають бути обґрунтованими для кожного регіону. При підвищенні фахівці повинні враховувати заробітну плату, соціальні допомоги та пенсії навіть у найменших населених пунктів.
Що ж до децентралізації, до реформу необхідно обов’язково довести до кінця. Лише розбудовуючи підприємства у селах, ми зможемо збільшувати місцевий бюджет податками, а отже і реалізовувати бажані проекти, які дозволять малечі та школярам розвиватись, дорослим працювати на місцях, а пенсіонери нарешті відчують турботу держави до себе!