Херсонцям пропонують об’єднуватися «за», а не «проти»

7 лет назад 0

Представник обласного Комітету виборців України Володимир Макуха через "Фейсбук" пропонує городянам об'єднатися "ЗА", а не "ПРОТИ". Заради високої мети:
на фоні всього що у нас відбувається останнім часом, все частіше і частіше ловлю себе на думці що відносно наших міських та обласних подій немаю жодного бажання об'єднуватись ПРОТИ.
Останнім часом активізувались різноманітні рухи, провокуються різнопланові події наслідками яких укріплюються "барикади" опонуючих сторін, між якими поширюється прірва. Дуже показовим в цьому плані виявився процес відкликання міських депутатів за "народною ініціативою". На самому його початку, виключно спираючись на діючу законодавчу базу України, висловися щодо її безперспективності, та жодного відношення до інтересів виборців. Те, що це все підтверджується на практиці у мене не викликає ніякої зловтіхи по відношенню до тих, хто стверджував іньше та прогнозував зовсім інші наслідки, в тому числі супруводжуючи це не корректними висловлюваннями на адресу своїх опонентів. Я це просто сприймаю як підтвердження своєї точки зору, висловленої більше місяця тому.
Емоції та заклики до об'єднання ПРОТИ вирують все з більшою силою. До чого все це може призвести? Які бажання та стимули до цих об'єднань проти? Кожен сам повинен дати відповідь на ці питання та на питання що це принесе Херсону , Херсонщині та їх мешканцям?
 У МЕНЕ БАЖАННЯ ДО ОБ'ЄДНАНЬ ПРОТИ НЕМА.
  Є БАЖАННЯ ОБ'ЄДНАННЯ ЗА!
 Мені значно приємніше бачити практичні результати об'єднаної праці, спрямованої на реалізацію проектів на творення, спрямованних на економічну, культурну та соціальну разбудову Херсона і областіТа, дехто з херсонських активістів не дослуховується слушних порад. Їм політик відповідає у своїх коментарях: