Хлань намагається звільнити Устінова

3 года назад 0

Про необхідність звільнити Єгора Устінова , другого першого заступника Херсонської обласної ради заявив голова Херсонської партії ЄС, Сергій Хлань .

Про це він написав на своїй сторінці ви ФБ, реагуючи на висловлювання Юрія Бойко .

Лідер ОПЗЖ виступаючи в школі гуманітарного труду знову заявив про утиски російської мови. Організував цю зустріч Єгор Устінов.

Хлань вважає, що теми "захисту язика" створені штучно та ведуть лише до катастрофи.

Мова чи язик… ?

Ця проблема є актуальною для України вже років тридцять, саме тому ми не можемо йти далі. І начебто все очевидно — є Україна, відповідно є і мова, але… ?

Але проросійським політикам це не очевидно. І що цікаво не розуміють вони цього лише тут, в Україні. Для них цілком природнти є німецька мова у Німеччині, польська в Польщі, іспанська в Іспанії… Вони вчать англійську, щоб спілкуватись будь-де по світу. І лише в Україні їм конче треба російська… ?

Цією цілком надуманою проблемою вони відволікають вас від реальних проблем — шалена корупція, невігласи при владі, відсутність реформ. Але головне — нав'язуючи мовну проблему, вони покривають вину Росії у розв'язанні війни. Своїм «язиком» вони штовхають вас до катастрофи. Доведено Донбасом — найбільш російськомовним регіоном. ?

І ось до нас приїжджає Бойко з метою захисту язика. Так само як у 2014 році він захищав язик в Донецьку, як член Партії регіонів. І ось в Донецьку війна, а Бойко продовжує захищати язик. Але не на Донбасі, а в Херсоні. Разом з місцевим політиком від ОПЗЖ Єгором Устіновим, заступником голови обласної ради. ?

Чим закінчується захист язика ми вже знаємо, Донбас дає чудовий приклад. Тому звернувся до СБУ аби вони вжили відповідних заходів та до обласної ради з пропозицією зняти Устінова з посади заступника голови. ?

Нормальні політики повинні покращувати життя громадян, а не нести за собою війну.