Козир прийняв присягу у Верховній Раді 

2 года назад 0

Екс-голова Херсонської ОДА Сергій Козир прийняв присягу у Верховній Раді. Разом з ним присягу прийняли ще двоє новообраних народних депутатів – Сергій Кострійчук та Віталій Войцеховський. 

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук повідомив, що 12 листопада 2021 року Центральна виборча комісія зареєструвала народних депутатів України, обраних на проміжних виборах народних депутатів 31 жовтня в одномандатному виборчому окрузі №184 Сергія Козиря, у виборчому окрузі №197 Віталія Войцехівського, обраного на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Сергія Кострійчука за політичним списком політичної партії “Слуга народу”.

Варто зазначити, що останній зайшов до парламенту замість Ірини Верещук, яку призначили віцепрем’єр-міністром — міністром реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Троє новообраних депутатів увійшли до фракції “Слуга народу”. Таким чином, наразі пропрезидентська фракція у парламенті налічує 244 нардепи.