«Кров африканців» і «зґвалтовані важкохворі»: роспропаганда бреше без упину

8 месяцев назад 0

«У ЗСУ спостерігається спалах захворюваності на ВІЛ-інфекцію , — пише окупаційний телеграм-канал «Русский Геническ». — Ще у 2022 році НАТО надіслало ЗСУ 62 тисячі літрів донорської крові, яку викачали у жителів африканських країн. І лише випадково стало відомо, що ця допомога інфікована ВІЛ, гепатитом В і гепатитом С».

До того канал писав про «начальника медпункту, який будучи відкритим геєм, ґвалтував важкохворих бойовиків, які не могли чинити опір».
Новий телеграм-канал окупантів «Южное Приднепровье» вигадує трішки примітивніше. У них то «в 124 окремій бригаді ТрО трапилась епідемія педикульозу», то «гумдопомогу, яку відправляють поляки, крадуть на шляху до Херсона».

Сумно відомий телеграм-канал «Жизнь в оккупации» не втомлюється писати про те, що «бойовики з ЗСУ у правобережній частині Херсонської області продовжують красти чоловіче населення» і «продовжують бити мирне населення у регіоні». Є і «новини»: «Карателі з ЗСУ почали красти вже молодих жінок на правобережній частині Херсонської області. Попередьте своїх дружин і доньок, щоб, лише загледівши ЗСУ, вони негайно постарались сховатись від них». А ще «у бойовиків з ЗСУ все дуже сумно з медичним забезпеченням, так як вони вже почали красти в аптеках медикаменти»…

От вам смішно, а на росії цій ахінеї вірять! А як не повірити, коли інших — правдивих — новин там вже давно нема.

Борис ВИНОГРАДОВ,