На окупованих територіях загарбники не лише крадуть, а й хизуються цим

5 месяцев назад 0

Що не кажіть, а красти у окупантів — у крові. Принаймні, їх так змалечку вчать. Заздрити і красти. І при цьому ще і своїм «отечеством» пишатись (немов, є чого), зневажаючи всі інші держави. Підсумки такого виховання видно навіть у деталях.

Окупаційний телеграм-канал «Главное в Мелитополе» показав, наприклад, як у Криму збирають допомогу окупантам, які знаходяться за «стрічкою» у Херсонській і Запорізькій областях. До новорічних свят окупаційне кримське відділення організації «трудова доблесть росії» разом з пропутінським мотоклубом «нічні вовки» постарались, аби «близько 12 тонн солодкої газованої води відправилось на фронт».

З відео видно, що у паках виключно «Coca-Cola», яку на росії не виробляють з березня 2022 року. Тоді компанія заявила про вихід з російського ринку, щоправда, залившись на ньому під маркою «Добрый кола». А от «Coca-Cola» росіяни стали завозити з «дружніх країн».

 Наприклад, з Ірану. Мовляв, чхати ми хотіли на всі ваші санкції! При цьому імперців-дегенератів зовсім не бентежить, що «Coca-Cola» є символом того західного, «англо-саксонського» світу, яким вони постійно «воюють» у своїх телевізорах.

А в окупованій Малокаховці прихильники загарбників відзначили День сала.

«Сало — це один з традиційних продуктів, всенародно любимий, особливо холодною зимою», — так, пише телеграм-канал окупаційної адміністрації села, буцімто, сказав на святкуванні гауляйтер роман Назаров, хоча він навіть двох слів у купу зв’язати не може і жодної книжки, як писав раніше NewDay иа, у житті не прочитав.

Зате «записав» сало у російські продукти. Хоча з того навряд чи що вийде — росіяни вже хотіли вкрасти наш борщ, але ЮНЕСКО не дало.

Богдан СТРАЖАК,