На росії сподіваються, що новий командуючий поверне Кринки?

6 месяцев назад 0

Командуючий повітряно-десантних військ рф генерал-полковник міхаіл тєплінскій призначений командуючим угрупуванням військ «Днепр».

Про це повідомляють російські «Известия».

На цю посаду його перевели з посту заступника командуючого об’єднаним угрупуванням російських військ. «С подіваємось, Теплинський вирішить проблеми Кринок, Херсона, Миколаєва і… Києва , — відразу відреагували на «вагнерівському» каналі «Grey Zone». —  Час закінчувати з цим шароварним цирком. Цей тривалий квест вже всім набрид до чортиків».

Попередній командуючий олег макаревич, за даними каналу,  «був знятий за результатами доповідей у Москву нашої розвідки, яка довела до вищого командування факти невідповідності результатів на місцях з тією інформацією, яка надходила по лінії від командування угрупуванням «Днепр» .

Про некомпетентність макаревича повідомляв і окупаційний телеграм-канал «Новости Херсонщины». Цитата: «Загальна обстановка у Кринках залишається стабільно-напруженою. Противник не має чисельної переваги, але активно, можна сказати, дуже активно прикриває свої морські десанти вогнем різноманітної артилерії… З нашого боку, як звичайно, бардак і «ідіть туди, зробіть щось».

Складається відчуття, що командування угрупування абсолютно некомпетентне». Нового командуючого, пишуть роспропагандисти, «бійці зустріли з наснагою». Колись вони так само зустрічали призначення командуючим об’єднаним угрупуванням російських військ в Україні суровікіна. Що сталось з так званим генералом «армагедоном», думаємо, нагадувати не треба.

Борис ВИНОГРАДОВ,