Окупаційний губернатор Херсонщини Володимир Сальдо призначив виконувача обов’язків міністра спорту

2 недели назад 0

За розпорядженням окупаційного губернатора Херсонської області Володимира Сальда, виконувачем обов'язків міністра спорту Херсонської області призначили Сергія Бондаря.

Про це повідомили окупаційні ЗМІ.

У зібранні з нагоди незаконного вступу Сергія Бондаря на посаду був присутній й окупаційний заступник голови Уряду Херсонської області Сергій Черевко.

За даними з російських джерел, протягом кількох років Сергій Бондар був першим заступником керівника департаменту спорту Іванівської області РФ. З 13 квітня 2018 року по 5 серпня 2019 року він був директором обласної державної бюджетної установи “Центр спортивної підготовки Іванівської області”.

Також за відкритою інформацією з російських реєстрів, у Сергія Бондаря була компанії у Москві з продажу авто ООО “КОРСО 3000”, де він обіймав посаду директора, 21 жовтня 2013 року компанію ліквідували.

У 2020 році, ще будучи на посаді першого заступника керівника департаменту спорту, Сергій Бондар задекларував 56 земельних ділянок загальним розміром 133 тисячі 112 квадратних метрів та авто Toyota Land Cruiser 150.

У 2019 році його офіційний дохід складав 3 мільйони 601 тисячі 508 російських рублів, а у 2020 році 806 тисяч 284 рублі.
У наступні роки дані про діяльність Сергія Бондаря відсутні.

  • У лютому у Москві  незаконне представництво Херсонської області, його керівником став заступник окупаційного губернатора Володимира Сальда – 49-річний Володимир Боделан.