Окупантам прийшлись до вподоби херсонські кавуни

6 месяцев назад 0

«Приїжджайте до нас на Херсонщину-тут кавуни приголомшливі!» — сказав у відеозверненні до підписників свого телеграм-каналу пропагандист, співголова «координаційної ради з інтеграції нових суб’єктів рф» при громадській палаті росії, звичайний ушльопок алєксандр малькєвіч.

Звісно цікаво, коли це для пітерця Херсонська область стала рідною, але мова зараз не про це, а про кавуни. У симпатіях до одного з символів нашої області зізнався й інший військовий злочинець — «сенатор» від окупованої Херсонщини ігорь кастюкєвіч. Ще й поділився зі своїми підписниками рецептами соління кавунів у дубовій діжці. «Засолив я кавуни херсонські, — сказав у відео. — Все дуже і дуже просто. Головне — бажання, так сказати, а що до столу поставити, завжди знайдеться».

Кавуни на ринках окупованого регіону і досі продаються. Ще й задешево. У Генічеську, наприклад, коштують по 20-25 рублів за кіло. Аби не продавати за копійки, багато фермерів лишили смугастиків на полях. Ех, швидше б наші славні ЗСУ вже їх скуштували! Швидше б вже насипали солі клятим окупантам!

Борис ВИНОГРАДОВ,