Окупанти, знищивши на Херсонщині туризм, закликають власників готелів і закладів харчування до співпраці

9 месяцев назад 0

Повідомлення із закликом до співробітництва, адресоване власникам готелів, закладів харчування і розважальних закладів, оприлюднило окупаційне міністерства туризму Херсонської області.
Повідомлення оприлюднене в Telegram-каналі міністерства.
Шановні підприємці та юридичні особи, що працюють у сфері туризму (особи, що надають послуги розселення та розміщення, розважальної сфери, громадського харчування)! Нагадуємо про необхідність пройти реєстрацію як самого майна, так і осіб, які здійснюють свою діяльність у відповідних органах державної влади Російської Федерації та зобов’язання вести свій бізнес у рамках російського законодавства. Щоб уникнути непорозуміння представники Міністерства туризму Херсонської області готові до співпраці як надання допомоги: юридичної консультації та наповнення Вашого сегменту,
йдеться в повідомленні.Але ані в 2022-мі, ані в 2023-му роках курортно-туристична галузь на Херсонщині не працювала через війну і окупацію. В 2022 році в мережі показували порожні пляжі Генічеська і Арабатської Стрілки. Немає туристичного сезону на Азовському і Чорноморському узбережжях Херсонщини і в 2023 році.  
Більше того, російський віцепрем’єр Марат Хуснуллін, який нещодавно знову незаконно відвідав Херсонську область, визнав, що в Скадовську окупація вбила основну сферу економіки міста – курортно-оздоровчу.