План у Путіна доволі простий, це знищення нас як держави — Секретар РНБО Данілов

2 года назад 0

Останніми місяцями хто тільки не говорив про те, що Путін готується нападати на Україну. Змінювалися дати можливого вторгнення з боку Россійської Федерації, та кількість військових та техніки, що розміщувалася уздовж кордону, про те незмінними була ціль — Україна.

Про плани Путіна і обстановку на кордонах України в коментарі Українській правді розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Щодо плану, то за словами Данілова, він доволі простий – знищення нас як держави.

На думку секретаря СНБО і анексія Криму, і  окупація частини Донецької та Луганської областей, все це було зроблено задля єдиної цілі: «…щоб у нас була ця проблема і для того, щоб ми не звертали увагу на Крим».

І саме зараз підходить час, коли Росія прийняла рішення, що треба українське питання вже вирішувати.

Стосовно Мінської угоди, яка за словами Данілова була підписана під дулом автомата, то він вважає – «вона не може бути застосованасаме в тому вигляді, в якому вони є. Тому що наше суспільство це не сприйме, і це цілком зрозуміла річ».

Є чітке розуміння, що з 30 жовтня 2021 року є накручування всієї ситуації з усіх боків. Сама кількість військ на кордонах для нас не є якоюсь новиною. Це практична річ, з якою ми живемо кожного дня, кожної хвилини. І тут немає якихось непередбачуваних речей.

Який план сьогодні у Путіна? Внутрішня дестабілізація в нашій країні. Якщо тільки відбудеться внутрішня дестабілізація, потім він буде мати можливість скористатися цією дестабілізацією для того, щоб зробити свою чорну справу. Крапка. Якщо не буде внутрішньої дестабілізації, буде набагато складніше виконувати ті завдання, які вони поставили перед собою.

Глобально, у Путіна є план по реконструкції радянської імперії, а без участі України жодної імперії не відбудеться, тобто вона може бути, але карликова (посміхається). Але перш ніж зазіхати на чужий огород, Росії треба розібратися із власними величезними проблемами і викликами.

Фото: Українська правда