Про ситуацію в Херсоні станом на 28 лютого інформує в.о. заступника міського голови Роман Головня

2 года назад 0

Всі заклади охорони здоров’я працюють, відкриті поліклініки, стоматполіклініки, за потреби – звертайтеся, медичну допомогу нададуть.
 Стосовно забезпечення продуктами харчування, Роман Головня зауважив, що більшість магазинів відкриті, на сайті міської ради є інтерактивна карта магазинів, які працюють. Міська влада контролює ціни на продукти харчування. Якщо вам відомі факти завищення цін – повідомляйте.

До уваги підприємців: у разі завищення цін на продукти харчування вся продукція, яка є в магазині, буде вилучатися і її безплатно роздаватимуть тим, хто потребує.

На сьогодні місто хлібом забезпечене. Точки продажу хліба також публікуються на сайті міської ради, фейсбук сторінці та телеграм каналі.
Про укриття: якщо є проблеми загального характеру, які містяни не можуть вирішити самостійно, звертайтеся на гарячу лінію, надавайте інформацію до міської ради, ми оперативно її опрацюємо.

У місті працює транспорт, життєдіяльність забезпечена – газ, вода, тепло, електропостачання у місті є.

Прохання до херсонців: піклуйтеся про людей похилого віку, людей з інвалідністю, хто зараз не в змозі сам себе забезпечити. Кожен у своєму будинку за потреби допоможіть з евакуацією, продуктами харчування.

Давайте дбати один про одного і допомагати тим, хто навколо нас потребує допомоги!