Пропагандисти на лівобережжі брешуть без вихідних

4 месяца назад 0

Поки всі, хто має на росії і в окупованих нею регіонах роботу, відпочивають, роспропагандисти «працюють» без вихідних. Як, наприклад, працівники окупаційного телеграм-каналу «Жизнь в оккупации», які буквально щодня вигадують небилиці про багатостраждальний, але вільний Херсон.

Ось кілька «повідомлень» останнього часу. «У приймальне відділення обласної клінічної лікарні звернулась громадянка і повідомила, що під час спільного знаходження її зґвалтував військовослужбовець України на ім’я Георгій, який живе по сусідству з її будинком». «Громадянин зустрів чоловіка у військовій формі, з яким у нього зав’язалась суперечка на політичну тему і військовий вирішив довести свою позицію силою, вдаривши громадянина декілька разів в область обличчя, у результаті чого потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому щелепи, а ще втратив смартфон і 2 тисячі гривень». «У себе вдома було знайдено труп громадянина з численними проникаючими пораненнями черевної порожнини. Раніше ввечері у квартиру заходили двоє чоловіків у військовій формі і через годину звідти вийшли». «Громадянка спостерігала конфлікт двох чоловіків на дорозі, один з них був у військовій формі одягу на позашляховику чорного кольору. У ході конфлікту чоловік у військовій формі дістав пістолет і застрелив іншого на смерть. Після чого сів в автомобіль і поїхав з місця злочину». «На громадянина напав невідомий у формі ЗСУ, нанісши кілька ударів в область обличчя і животу, після чого відібрав у нього телефон, гаманець і зник у невідомому напрямку. Сума збитків — 43 тисяч гривень». «На територію домоволодіння громадянина пробрались двоє озброєних пістолетами невідомих чоловіків у військовій формі одягу, у балаклавах, після чого під загрозою вбивства почали вимагати ключі від автомобілю. Злочинці також забрали грошові кошти у розмірі 25 тисяч гривень». «Військовий у стані алкогольного сп’яніння спричинив дівчині тілесні ушкодження і забрав 8 тисяч гривень». «Дівчину силою посадили троє військових у машину, яка перебуває у розшуку, і повезли у бік Чорнобаївки».

Отаке, запевняють пропагандисти, у місті твориться щодня. Не Херсон, а гангстерський Чикаго століття тому! Спитаєте, чи є цим «фактам» хоч одне підтвердження? По-перше, у брехні підтверджень не буває. По-друге, російські зомбі вірять у пропаганду без підтверджень.

Богдан СТРАЖАК,