Росія планує виділити 1.3 млрд рублів на обладнання сміттєвих звалищ на ТОТ

9 месяцев назад 0

Російський уряд підготував чергову корупційну схему розкрадання бюджетних коштів на тимчасово окупованих територіях України. Так, росіяни планують влаштувати на ТОТ сміттєзвалища.
Про це .

Російський уряд опублікував постанову про субсидування закупівель та постачання спеціалізованої техніки. Згідно з документом, Москва планує витратити  1.3 млрд. рублів на обладнання сміттєвих звалищ на ТОТ Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей .

Фактично, окупанти хочуть перетворити тимчасово окуповані українські території на сміттєзвалище, куди планують вивозити відходи з території рф.

Заявлені 1.3 млрд. рублів нібито мають витратити на сміттєві контейнери та спецтехніку. Проте  фактично загарбники будуть використовувати техніку та обладнання, викрадену з українських комунальних підприємств на ТОТ . А кошти, за звичною схемою, будуть відмиті через підставні компанії підконтрольні особисто главі уряду.

Росіян не турбує питання цивільного населення на ТОТ і куди буде вивезено сміття. Головне завдання для окупантів – це встигнути розікрасти кошти до моменту звільнення територій України, зазначають у “Центрі національного спротиву”.