Суд продовжив термін запобіжного заходу депутату Херсонської міськради

3 года назад 0

Суд продовжив термін запобіжного заходу екс-очільнику Антонівської селищної ради та депутату Херсонської міськради від “Блоку Володимира Сальдо” Ігорю Семенчеву. Про це в соцмережах повідомила громадська діячка Інна Усачова. 

Таке рішення було ухвалено на судовому засіданні 21 жовтня. Таким чином, Ігор Семенчев перебуває під особистими зобов’язаннями, оскільки раніше вніс заставу в розмірі 904 тисячі гривень.

Нагадаємо, що раніше прокуратура просила суд збільшити розмір застави для колишного голови Антонівки до 4,4 млн гривень через збільшення встановлених досудовим розслідуванням збитків бюджету громади. Семенчеву було повідомлено нову підозру щодо розкрадання бюджетних коштів під час ремонту вулиць Сонячної, Мирної та провулку Комарова. За словами прокурора, наразі очікуються результати ще ряду експертиз.

Додамо, що Ігоря Семенчева підозрюють в заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, розтрата майна шляхом зловживання службовим становщем, вчинене повторно, та внесення до офіційних документі завідомо неправдивих відомостей за попередньою змовою групою осіб.

hersonweek.net