«Вибрати» путіна жителям лівобережжя допомагають «комуністи рф»

2 месяца назад 0

Зробити «правильний вибір» на «голосуванні» за путіна доволі легко, адже всі інші кандидати працюють на «спільний результат». В окупованому Генічеську, крім самого фюрера, «голосувати» пропонують ще і за ніколая харітонова (кпрф).

Аби «виборці» зрозуміли, хто це такий, розносять агітку — «інформаційний бюлетень «Правда». У «бюлетені» — чіткі кліше російської пропаганди. «У великій країні народ Росії вправі жити достойно», — називається передовиця з «роздумами» голови цк кпрф геннадія зюганова.

Окупанти у тексті називаються «силами добра, прогресу і справедливості», жертви агресії — «силами зла, здичавіння і пригнічення».

«Росія зобов’язана відповідати на виклики часу на всіх фронтах гібридної війни», — цитують «комуністи рф» свого лідера. «Комуністи і безпартійні, прибічники і союзники КПРФ, «діти війни» вже довгі роки не залишаються осторонь, доповнює Зюганова перший секретар Курського обкому кпрф і депутат держдуми ніколай Іванов.  — Вони допомагають нашим солдатам і офіцерам чим можуть, адже розуміють, що зараз йде боротьба за майбутнє нашої країни, за нашу історію, російську мову і російську культуру».

Головний «комуніст» окупованого лівобережжя раміль замалєтдінов також не відступає від «лінії партії». «10 років тому у березні жителі Кримського півострову звернулись за допомогою до Росії,  — пише окупант у Телеграмі. — Вже 6 березня 2014 року верховна рада Криму прийняла рішення про входження до складу Росії на правах суб’єкта» . «І зараз ми, жителі Херсонської області, точно так само голосуємо за наше майбутнє і маємо право вибрати нашого президента — президента Російського Федерації»,  — продовжує уродженець російського Ульяновська.

Аби його не запідозрили у неповазі до «царя», тимчасовий житель Херсонської області фотографується то з головою окупаційного центрвиборчкому мариною захаровою, то з «героями сво». Інколи виїжджає з Генічеська, але недалеко — максимум, до Новотроїцького. Бо страшно. Посада «заступника голови Херсонської обласної думи» від смерті, якщо що, не врятує.


У Новотроїцькому, до речі, окупант не лише з гауляйтеркою євгенією кузьменко сфотографувався, а й до хлопчика поприставав, якому привіз подарунок і попросив це сфотографувати. Як і його кумир путін.

Не цурається непроханий гість з росії фотографуватись і з місцевим біосміттям. На одному з фото бачимо його між колишнім Стрілківським сільським головою Олександром пономарьовим і завідувачкою Генічеського дитсадка «Теремок» Валентиною кокуль, які, мабуть, самі того не очікуючи, стали «депутатами Херсонської обласної думи».

Борис ВИНОГРАДОВ,