У Міноборони прокоментували ситуацію на лівобережжі Херсонщини

9 месяцев назад 0

Маляр зазначила, що для успіху військові операції повинні проходити в інформаційній тиші, та закликала дотримуватися її.
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що українські військові виконували деякі завдання у районі лівого берега Херсонської області. Зараз триває певна робота. Про це вона сказала в ефірі 
"Всі очікування зрозумілі щодо Лівобережжя Херсонщини. Деякі підрозділи мали певні завдання, які виконали. Ведеться певна робота, але не варто акцентувати саме на лівому березі. Скрізь, де лінія зіткнення, тимчасово окуповані території, ми вишукуємо можливості повернути їх" , — зазначила вона.

За словами Маляр, для успіху військові операції повинні проходити в інформаційній тиші.

Вона додала, що навіть самі військові іноді можуть сприймати тактичний успіх за стратегічний. Насправді ж, інформація про стратегічні плани є лише в обмеженої кількості людей.

"В розпал цієї історії інформаційно була у відрядженні з тими підрозділами. Ми з військовими спілкувались на цю тему (лівого берега Херсонської області, — ред.), то це та ж історія, як і по всій лінії фронту. Є велике бажання звільнити наші території", — заявила заступниця міністра.

Нагадаємо, за даними Генштабу, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Втрати РФ від початку війни вже перевищили 256 тисяч осіб.