У Новій Каховці колаборанти провели «автопробіг»

9 месяцев назад 0

В окупованій Новій Каховці Херсонської області колаборанти провели автопробіг, присвячений дню десантників РФ, Про це повідомляється в місцевому телеграм-каналі окупаційної адміністрації .

“В Новой Каховке прошел автопробег, посвященный Дню Воздушно-десантных войск России, — йдеться в повідомлення. —  Сегодня, 2 августа, при участии работников Администрации городской Новокаховской ВГА, журналистов федеральных СМИ в Новой Каховке состоялся автопробег, посвященный Дню ВДВ. Во время проезда по центральным городским улицам новокаховчане приветствовали участников автопробега. Чувствовалось их приподнятое настроение”.

Щоправда, фото колони машин чомусь не опублікували. Так само, як і новокаховчан, які вітають учасників автопробігу. Є світлина тільки з одним автомобілем із прапором РФ.

Зате зі своїми селфі засвітилися відомі колаборанти Руслан Агаєв та Максим Карий, які на побігеньках у гауляйтера Володимира Леонтьєва. Ці “хлопці Ківи” (колишнього нардепа) радісно позують із місцевими колаборантками, забражаючи “всенародне свято”.

Цікаво, що окупаційні пропагандисти зняли відео про те, як виглядає нині Нова Каховка. Ролик знімали з автомобіля, яким проїхалися вулицями міста. На кадрах людей майже немає. Місто за період окупації просто знелюдніло. Тож невідомо, звідки могли взятися “восторженные зрители» ведевешного фейкового шоу.