Загарбники провалили штурм на лівобережжі Херсонщини

2 месяца назад 0

На півдні Сили оборони на фронті утримують позиції на лівому березі Дніпра в районі Кринків у Херсонській області.

Росія відправляє на штурми цих районів "елітні" підрозділи, заявила 12 березня керівниця об'єднаного пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Що відомо? "Ми продовжуємо утримувати плацдарми. Наші підрозділи працюють у надзвичайно важких умовах. Але вдається тримати позиції і працювати над розширенням плацдарму, при тому що ворог не полишає спроб своїх штурмів, хоч вони і невдалі. Минулої доби противник знову спромігся на один такий штурм без бронетехніки, тобто суто піший штурм, і знов мав потужні втрати", — сказала Наталі Гуменюк.

На штурми РФ кидає і "елітні" десантно-штурмові підрозділи, і берегову охорону, і морську піхоту, а також нещодавно мобілізованих.

"Фактичної конкретної задачі з реалізації тактичного задуму, вони не виконують. Вони працюють на виснаження наших військових" , — додала Гуменюк.

Що було раніше? Українські військові продовжують завдавати ударів по окупаційним військам РФ. Зокрема було знищено ворожий пункт управління.

Про це  у телеграм-каналі командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук . Він зазначив, що удару по ворожому пункту управління, розташованому на судні,  українські пілоти. Йдеться про танкер "Механік Погодін", який після підриву дамби Каховської ГЕС викинуло на Кінбурнську косу. – Дякую льотчикам за успішну бойову роботу за ворожим пунктом управління,  – написав Олещук.